Zatvori

NEWSLETTER

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

i prvi saznajte informacije o svim novim proizvodima i uslugama

NOVOSTI
20 prosinac
2016

Novi salon u Slavonskoj aveniji

Dragi naši kupci i partneri, iznimna nam je čast obavijestiti Vas da od početka nove godine naše proizvode možete pogledati u novotvorenom salonu u Slavonskoj aveniji 18. Našim kupcima i partnerima omogućili smo prostor u kojem mogu pogledati paletu naših proizvoda i educirati se o novim tehnološkim rješenjima u gastronomiji. Prostor je zamišljen kao spoj izložbenog salona i edukacijskog centra za kupce, servisere, montere i distributere – prava mala oaza kulinarskih tehnologija. Veselimo se Vašem dolasku.

31 svibanj
2016

Wok sa plinskim plamenikom

Od danas u ponudi novi proizvod. KONČAR - Wok sa plinskim plamenikom. Za više informacija kontaktirate nas putem naše web forme ili kontakt centra.

20 srpanj
2016

Novi website

Poštovani korisnici dobrodošli na novu web stranicu KONČAR – Profesionalne kuhinje! Na novoj i poboljšanoj web stranici od danas možete pregledati cijeli asortiman proizvoda KONČAR. Na ovom mjestu korisnici će moći izravno pristupiti podacima o tehničkim karakteristikama, prospektima i uputama za rad proizvoda. Novost je KONČAR web košarica koja omogućuje jednostavno slanje upita za ponudu te brzu međusobnu komunikaciju između naših korisnika i komercijalista. Uvjereni smo kako će nova web stranica KONČAR – Profesionalne kuhinje vrlo brzo naći svoje mjesto u vrhu najposjećenijih stranica ugostiteljske opreme.

Ova stranica koristi kolačiće. Nastavkom korištenja slažete se sa uvjetima korištenja. Saznaj više